058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

Studio Z

Concept & productie | “Ruimte voor verhalen!”
Dé creatieve video studio voor de zakelijke markt!
Lees meerEen sfeerimpressie

Ruimte voor verhalen

Welkom bij Studio Z!

Vanuit het Z-gebouw, in het centrum van Leeuwarden, helpen wij het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en zorginstellingen met het vertellen van hun verhaal.
Dit kan heel zakelijk zijn, bijvoorbeeld met een (live) webinar, een online vergadering, een masterclass of een ondernemers interview. Maar dit kan ook over een andere boeg gegooid worden door bijvoorbeeld een creatieve ‘live’ TV uitzending of een quiz, een DWDD setting, een bedrijfsjournaal, een workout of een (kook)workshop. Je kun het zo gek niet bedenken of een online evenement kan georganiseerd worden.

Naast filmen in onze prachtige studio verzorgen we ook graag jouw videoproductie op locatie. Denk hierbij aan een bedrijfsfilm, promo-video of livestream. De setting, het platform, de creativiteit, de productie: wij kunnen alles van A tot Z voor jou organiseren!

Het Z-gebouw beschikt over twee volledig ingerichte studio’s: Studio C en Studio Z. Studio C is een kleinere, intieme studio met drie camera’s, geschikt voor kennissessies, webinars en presentaties. Studio Z is onze grote studio met maximaal zes camera’s, greenscreen wand en diverse decorsettings. Deze is geschikt voor talkshows, live uitzendingen en grote(re) online events.

Heb je hier vragen over of heb je zelf een idee dat je samen met ons zou willen uitwerken? Neem dan contact met ons op via info@studioz.nu of bel met 058 204 5218.

RESERVEREN

Heb je zin gekregen om bij ons te komen eten, drinken of ontmoeten? Of misschien wil je wel iets anders van ons weten? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

Je kunt ook ons contactformulier invullen:

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving
» Openingstijden

 

   

Het team van Z Leeuwarden

Wie er voor je klaar staan in Z?
Wij zijn een enthousiast, gastvrij en professioneel team en verzorgen graag jouw bezoek aan Z Leeuwarden. Of dat nou is voor ontbijt, lunch, vergadering of bijeenkomst zoals jij die voor ogen hebt. De verbinding, die mensen aangaan, staat bij ons centraal. We nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en we krijgen energie van het leveren van de juiste beleving!