058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

De BaZement

Een multifunctionele ruimte voor maximaal 80 personen
De BaZementAl onze zalen

Vergaderen
in hartje
Leeuwarden?

Welkom in de BaZement

Een van de mooiste, deels ondergrondse, vergaderruimtes van Leeuwarden, is te vinden in Z Leeuwarden. In het Z-gebouw verhuren wij deze indrukwekkende, industriële ruimte. Toch heeft BaZement ook uitzicht op het Wilhelminaplein. Een ruimte met vele mogelijkheden! Dus wil je een ruimte huren in Leeuwarden waar je kunt vergaderen, samenkomen, een workshop organiseren of een feest kunt geven? Boek dan onze BaZement!
Bij iedere ruimte die in Z te huren is, bieden we de mogelijkheid tot het faciliteren van diverse audiovisuele middelen. Wil je bijvoorbeeld, naast de aanwezigen in de vergaderruimte, ook online gasten uitnodigen? Dan is het mogelijk om personen op andere locaties ook aanwezig te laten zijn bij jouw bijeenkomst. Met ons mobiele 55” scherm kan jouw bijeenkomst worden uitgebreid met online gasten. We zorgen er dan voor dat iedere aanwezige, op locatie, thuis of op kantoor, goed te verstaan en te zien is. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee!
De prijs voor de huur van de BaZement voor een dagdeel bedraagt € 135,00 en voor een dag € 250,00*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

Heb je een vraag over een van onze ruimtes?
Neem dan gerust contact op met welkom@grandcafez.nl

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over. Met de anderhalve meter maatregel, die momenteel geldt, zijn er minder personen per zaal mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en we denken met je mee over wat bij jouw idee past.

RESERVEREN

Heb je zin gekregen om bij ons te komen eten, drinken of ontmoeten? Of misschien wil je wel iets anders van ons weten? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

Je kunt ook ons contactformulier invullen:

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving
» Openingstijden

 

   

Het team van Z Leeuwarden

Wie er voor je klaar staan in Z?
Wij zijn een enthousiast, gastvrij en professioneel team en verzorgen graag jouw bezoek aan Z Leeuwarden. Of dat nou is voor ontbijt, lunch, vergadering of bijeenkomst zoals jij die voor ogen hebt. De verbinding, die mensen aangaan, staat bij ons centraal. We nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en we krijgen energie van het leveren van de juiste beleving!