Z Catering

Altijd vers, altijd lekker!
homede zalen

lekker Eten en

drinken

Catering bij z leeuwarden

Lekker eten en drinken is een belangrijk onderdeel van elk evenement of iedere bijeenkomst. Onze catering opties zijn zo ontworpen dat we onze gasten altijd passend en op maat kunnen bedienen, of het nu een zakelijke bijeenkomst betreft, een bruiloft of een ander speciaal evenement.

 • Grand Café FIZZ Leeuwarden: Onze Culinaire Basis
  Vanuit Grand Café FIZZ staan we iedere dag klaar om onze gasten in de zalen van wat lekkers te kunnen voorzien. We bieden hierin een scala aan mogelijkheden, van koffie, thee en fruitwater in de zalen tot onze beroemde walnootcake die we met trots serveren. Altijd vers en altijd lekker!
 • Verse Lunches op Maat
  Voor zakelijke bijeenkomsten bieden we frisse, op maat gemaakte lunches aan in de zalen of in het Grand Café. Van een eenvoudige tot juist een luxe lunch, we zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op de behoeften en voorkeuren van onze gasten.
 • Lekker Samen Borrelen
  Onze borrelarrangementen of dagafsluiters doen het altijd goed bij de gasten. Van klassieke zoutjes en knabbels tot gezonde borrelplanken en gemengde bittergarnituren, we hebben voor ieder wat wils. Geserveerd in het Grand Café of door ons (vaak onder luid applaus) binnen gereden in de zalen.
 • Dinerbuffetten vol Smaak
  Maak je evenement compleet met onze dinerbuffetten. Probeer bijvoorbeeld onze specialiteiten eens, zoals de smaakvolle kip madras of ons traditionele Hollands stoofpotje. In overleg is alles mogelijk en we bieden uiteraard ook opties voor vegetariërs en houden rekening met allergieën en dieetwensen.

Of het nu een formele gelegenheid betreft of een informele bijeenkomst, onze catering opties kunnen worden aangepast aan iedere behoefte en smaak. Laat ons je helpen om ook van jouw evenement een gastronomisch succes te maken.

Offerte Aanvragen?

Meer informatie over onze catering opties? Neem contact met ons op via welkom@zleeuwarden.nl

CHILIBEANS creatieve communicatie & events 🌶️

Z Leeuwarden is onderdeel van ChiliBeans creatieve communicatie & events! Door deze creatieve impuls zijn we nog beter in staat invulling te geven aan evenementen in het Z gebouw. Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw evenement? 

We maken graag een afspraak! 

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106, 8911 BN Leeuwarden

KvK nummer: 84703660
BTW nummer: NL004004736B30

» Routebeschrijving