MVO

duurzaamheid | sociale verantwoordelijkheid | economische impact
homede zalen

WE THINK GREEN!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Z geloven we in de kracht van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de positieve impact die het kan hebben op onze gemeenschap en de wereld om ons heen. We nemen verantwoordelijkheid voor onze acties en streven ernaar om een duurzamere en rechtvaardigere samenleving te bevorderen.

  • Duurzaamheid
    We zijn in transitie om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en een gezondere planeet achter te laten voor toekomstige generaties.

Enkele voorbeelden:

  • Energie-efficiëntie: We hebben geïnvesteerd in energiezuinige verlichtingssystemen, zoals LED-lampen en bewegingssensoren om onnodig energieverbruik te verminderen. Ook zijn we als gebouw volledig van het gas af.

  • Waterbesparing: We hebben waterbesparende apparaten geïnstalleerd, zoals kranen met sensoren en waterbesparende apparaten.

  • Afvalbeheer: Z heeft een effectief afvalbeheerprogramma dat recycling en compostering aanmoedigt.

  • Duurzame catering: We werken samen met lokale leveranciers om seizoensgebonden, biologische en lokaal geproduceerde voedingsmiddelen aan te bieden. We verminderen voedselverspilling door nauwkeurige maaltijdplanning en doneren overtollig voedsel aan lokale voedselbanken of liefdadigheidsinstellingen.

  • Duurzame materialen: Kies bij renovaties en bouwprojecten voor duurzame materialen met een lage milieu-impact, zoals gerecyclede, hernieuwbare of lokaal geproduceerde materialen. Minimaliseer ook de hoeveelheid verpakkingsmateriaal bij leveringen en bestellingen.

  • Educatie en bewustmaking: Organiseer workshops, seminars en educatieve evenementen over duurzaamheid om gasten, medewerkers en de lokale gemeenschap bewust te maken van milieuproblemen en hoe ze een positieve impact kunnen hebben.

Meer weten op tips waarmee we het nog beter kunnen doen?

Neem contact met ons op via welkom@zleeuwarden.nl

CHILIBEANS creatieve communicatie & events 🌶️

Z Leeuwarden is onderdeel van ChiliBeans creatieve communicatie & events! Door deze creatieve impuls zijn we nog beter in staat invulling te geven aan evenementen in het Z gebouw. Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw evenement? 

We maken graag een afspraak! 

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106, 8911 BN Leeuwarden

KvK nummer: 84703660
BTW nummer: NL004004736B30

» Routebeschrijving