058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

Wij
hebben alle
ruimte

Onze zalen

Z Leeuwarden beschikt inmiddels over 12 sfeervolle ruimtes van 5 tot 250 personen! Deze ruimtes variëren van vergaderzalen tot presentatie- & workshopruimtes, van kleine feestzaal tot verhuur van het gehele café en van een exclusieve boardroom tot een plenaire zaal voor 150 personen. Kortom bieden we een oplossing voor bijna ieder event! Daarnaast denken we graag mee over een creatieve invulling, de benodigde audiovisuele techniek of passende catering.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend rondje langs de zalen en een overheerlijke cappuccino!

We ontvangen je graag bij Z!

Vergaderen in Leeuwarden - ZuiderstraatsuiteBen je op zoek naar een ruime zaal die geschikt is voor maximaal 40 personen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden tot het huren van onze Zuiderstraatsuite. Deze zaal, gelegen aan de Zuiderstraat, biedt ruimte aan 40 personen. Dit is mogelijk door de uitschuifbare, houten tribune die aanwezig is. Maak je liever gebruik van een andere vorm in je opstelling? De tribune kan dan worden ingeschoven en dan zijn een theater-, school- of U-vormopstelling ook mogelijk in deze ruimte. Net als in de Oldehovesuite is er ook de ruimte om stoelen in een kring te plaatsen. Bij het gebruiken van een van deze opstellingen kunnen er maximaal 20 personen aanschuiven.
De prijs voor het huren van de Zuiderstraatsuite is € 295,00 voor een dagdeel en € 500,00 voor een dag*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

Lees hier meer >

 

Deze vergaderzalen is knus en bevindt zich op een prachtige plek in het Z-gebouw, namelijk met uitzicht over het Zaailand. De ruimte beschikt over een vaste tafel voor maximaal 12 personen. De suite heeft een industriële uitstraling en biedt je de mogelijkheid om in alle rust samen te vergaderen en/of te ontmoeten. Het huren van deze zaal kost per dagdeel € 175,00 en per dag € 295,00*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

 

Lees hier meer >

 

Naast de Zuiderstraatsuite ligt de Oldehovesuite. Deze zaal biedt ruimte aan maximaal 20 personen in theater- of schoolopstelling. Deze opstellingen zijn geschikt voor publiek dat voornamelijk luistert en kijkt naar bijvoorbeeld een presentatie. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een U-vormopstelling. Door de opening tussen de tafels is deze opstelling uitermate geschikt voor de trainer of spreker om de ‘U’ in te lopen en de interactie aan te gaan met de deelnemers. Een carré opstelling is juist handig voor cursussen en presentaties waarbij de aanwezigen notities kunnen maken. Interactie, ook met de trainer, cursusleider of voorzitter, is in deze opstelling automatisch aanwezig. Aan een van de lange muren hangt een whiteboard dat je kunt gebruiken om op te schrijven, tekenen of met magneetjes iets op te hangen. In deze suite is er ook de ruimte om stoelen in een kring te plaatsen, voor weer nét een andere beleving.
De prijs voor het huren van de Oldehovesuite is € 295,00 voor een dagdeel en € 500,00 voor een dag*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

Lees hier meer >

 

Deze vergaderruimte is een van onze zalen die geschikt is voor vergaderingen, presentaties, workshops en dergelijke tot maximaal 12 personen. Het is een prachtige vergaderruimte met een industiële look en gelegen aan de kant van het Wilhelminaplein, met uitzicht dus! De aanwezige meubels bestaan uit een grote tafel met stoelen om in alle rust te vergaderen, ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Wil je liever losse tafels? Vraag ons naar de mogelijkheden, we zijn zeer flexibel!
De prijs voor het huren van deze vergaderruimte is € 175,00 voor een dagdeel en € 295,00 voor een dag*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

Lees hier meer >

 

In ons prachtige café is meer mogelijk dan heerlijk ontbijten, lunchen of borrelen. De gehele ruimte is namelijk, elke avond van de week, te huren voor bijeenkomsten zoals privé- of bedrijfsfeesten en (afstudeer)borrels voor maximaal 250 personen.
Het is mogelijk de tafels en stoelen die er staan te gebruiken, maar deze kunnen ook aan de kant als jij dat graag ziet voor jouw bijeenkomst. Er is veel mogelijk in ons café, vraag hier gerust naar, dan denken wij met je mee!

 

Lees hier meer >

 

In onze BaZement is veel mogelijk! Hier is namelijk ruimte voor maximaal 80 personen in theater-, school-, carré of U-vormopstelling. Maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsborrels, feestjes of private diners kun je hier terecht. Voor evenementen zoals deze is er ruimte tot 100 personen. Heb je nog een ander idee wat je graag in onze BaZement tot leven wil brengen? Vraag het ons gerust!
De prijs voor de huur van de BaZement voor een dagdeel bedraagt € 250,00 en voor een dag € 450,00*. Deze tarieven gelden wanneer er géén gebruik wordt gemaakt van catering. Heb je wel interesse in een combinatie van het huren van deze ruimte en het gebruik maken van de catering binnen Z? Neem dan contact met ons op via welkom@zleeuwarden.nl

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

 

Lees hier meer >

 

Met maximaal 10 personen op niveau vergaderen in een prettige vergaderruimte? Dan is onze exclusieve boardroom “De Bonkefaert” wellicht iets voor jou en je gasten. Het zal jullie aan niks ontbreken. Luxe en comfort is wat deze ruimte tekent. De Bonkefaert bevindt zich op de 1e etage van het Z-gebouw en is onderdeel van onze nieuwe “elfstedenvleugel” samen met een plenaire ruimte en een creatieve ruimte t.b.v. workshops etc. De prijs voor de huur van de Bonkefaert is afhankelijk van het benodigde pakket aan audiovisuele middelen, catering en overige wensen. Heb je interesse in het huren van deze ruimte en het gebruik maken van de catering en overige mogelijkheden binnen Z? Neem dan contact met ons op via welkom@zleeuwarden.nl, dan plannen we graag een afspraak in.

Lees hier meer >

 

Inclusief
lunch?

Dat is uiteraard mogelijk!
Een voorbeeld:

Luncharrangementen

 

Basis Lunch

2x belegde broodjes met ham kaas;
Koffiebroodje;
Melk & vruchtensap.

15,00 p.p.

Luxe Lunch

2x luxe belegde broodje;
Soep; Groentekroket;
Melk, verse jus & vruchtensap.

17,50 p.p.

 

RESERVEREN

Zouden wij de locatie kunnen zijn voor jouw evenement, vergadering of bijeenkomst? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving