Bereikbaarheid

makkelijk bereikbaar met zowel auto als OV!
homede zalen

makke-lijk bereik-baar

Bereikbaarheid en Parkeermogelijkheden 

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om onze locatie te bereiken en parkeergelegenheid te vinden. We bevinden ons op een gunstige locatie in Leeuwarden, op loopafstand van centraal station Leeuwarden en direct grenzend aan parkeergarage Zaailand. Ons adres: Zaailand 106, 8911 BN Leeuwarden

 • Openbaar Vervoer
  Z Leeuwarden is uitstekend bereikbaar met de trein. Z ligt op slechts een korte wandeling van nog geen 5 minuten vanaf Centraal station Leeuwarden. Je bevindt je dan direct in het centrum van onze bruisende stad wat een verblijf aan Z uniek maakt.
 • Parkeermogelijkheden
  Voor gasten die met de auto komen, biedt Parkeergarage Zaailand de perfecte parkeermogelijkheid. Deze parkeergarage ligt direct naast onze locatie en biedt  ruimte aan ruim 700 voertuigen. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend en het maximale tarief voor parkeren bedraagt € 10,- per dag.
 • Contact en Routebeschrijving
  De route naar Z Leeuwarden vind je hier!
  Heb je toch nog vragen of opmerkingen m.b.t. de bereikbaarheid van Z?
  Neem contact met ons op via welkom@zleeuwarden.nl

CHILIBEANS creatieve communicatie & events 🌶️

Z Leeuwarden is onderdeel van ChiliBeans creatieve communicatie & events! Door deze creatieve impuls zijn we nog beter in staat invulling te geven aan evenementen in het Z gebouw. Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw evenement? 

We maken graag een afspraak! 

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106, 8911 BN Leeuwarden

KvK nummer: 84703660
BTW nummer: NL004004736B30

» Routebeschrijving