Een veelzijdige stage bij Z?

We bieden 2 tot 4 stageplekken per jaar! Iets voor jou misschien?

Kom
er maar bij
dan!

Omdat ieder event en dus iedere dag bij ons anders is zijn we altijd op zoek naar een aantal enthousiaste, hardwerkende en gezellige stagiaires.

Ervaring is prima, maar Z is ook zeer geschikt voor mensen die het vak graag zouden willen leren en vanuit hun passie op zoek zijn naar een fijne en leuke stage.

Juist scholieren en studenten die nog niet precies weten wat ze willen en zich graag breed willen oriënteren zitten bij ons op hun plek. We bieden stages op het gebied van event management, marketing & communicatie, design en audiovisuele techniek

Hieronder vind je meer informatie en bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen via welkom@zleeuwarden.nl.

STAGIARES | MINIMAAL 6 maanden

Volg je een opleiding in eventmanagement, evenementenorganisatie, iets op facilitair gebied, een creatieve opleiding, iets met marketing en communicatie, de hotelschool of een andersoortige opleiding waarbij je denkt dat je iets kan leren bij een dynamisch bedrijf dat evenementen organiseert en faciliteert? We kunnen altijd goeie en gemotiveerde studenten gebruiken. We hebben ieder half jaar 2 tot 4 plekken, dus wees er op tijd bij!

CHILIBEANS creatieve communicatie & events 🌶️

Z Leeuwarden is onderdeel van ChiliBeans creatieve communicatie & events! Door deze creatieve impuls zijn we nog beter in staat invulling te geven aan evenementen in het Z gebouw. Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw evenement? 

We maken graag een afspraak! 

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106, 8911 BN Leeuwarden

KvK nummer: 84703660
BTW nummer: NL004004736B30

» Routebeschrijving