De BONKEFEART

Exclusieve boardroom voor maximaal 10 personen!
De BonkefeartAl onze zalen

Vergaderen
IN

PURE

LUXE!

Welkom in de Bonkefeart

Een exclusieve en inspirerende ruimte waarbij het jou en je gasten aan niets zal ontbreken, dat is onze Bonkefeart, een exclusieve boardroom op de 1e etage van het Z-gebouw en onderdeel van onze nieuwe “elfstedenvleugel”. In alle rust vergaderen met alle benodigde comfort en luxe, dat kan in deze ruimte. Kom gerust langs voor een bezichtiging en oordeel zelf. En wat die luxe en comfort dan is? Dat bepalen we in samenspraak. Een exclusieve lunch? “State of the art” audiovisuele apparatuur? Of de gehele elfstedenvleugel afhuren samen met een plenaire ruimte en een creatieve workshopruimte? En dan afsluiten met een borrel in het café of een private dinner? Het kan allemaal bij Z en we denken graag met je mee voor een ultieme beleving van je meeting of event.

Heb je een vraag over een van onze ruimtes of het huren van de Bonkefeart? Neem dan dus gerust contact op met welkom@zleeuwarden.nl

CHILIBEANS creatieve communicatie & events 🌶️

Z Leeuwarden is onderdeel van ChiliBeans creatieve communicatie & events! Door deze creatieve impuls zijn we nog beter in staat invulling te geven aan evenementen in het Z gebouw. Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw evenement? 

We maken graag een afspraak! 

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106, 8911 BN Leeuwarden

KvK nummer: 84703660
BTW nummer: NL004004736B30

» Routebeschrijving