058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

De BONKEFEART

Exclusieve boardroom voor maximaal 10 personen!
De BonkefeartAl onze zalen

Vergaderen
met alles erop en eraan!

Welkom in de Bonkefeart

Een exclusieve en inspirerende ruimte waarbij het jou en je gasten aan niets zal ontbreken, dat is onze Bonkefeart, een exclusieve boardroom op de 1e etage van het Z-gebouw en onderdeel van onze nieuwe “elfstedenvleugel”. In alle rust vergaderen met alle benodigde comfort en luxe, dat kan in deze ruimte. Kom gerust langs voor een bezichtiging en oordeel zelf. En wat die luxe en comfort dan is? Dat bepalen we in samenspraak. Een exclusieve lunch? “State of the art” audiovisuele apparatuur? Of de gehele elfstedenvleugel afhuren samen met een plenaire ruimte en een creatieve workshopruimte? En dan afsluiten met een borrel in het café of een private dinner? Het kan allemaal bij Z en we denken graag met je mee voor een ultieme beleving van je meeting of event.

Heb je een vraag over een van onze ruimtes of het huren van de Bonkefeart? Neem dan dus gerust contact op met welkom@zleeuwarden.nl

RESERVEREN

Heb je zin gekregen om bij ons te komen eten, drinken of ontmoeten? Of misschien wil je wel iets anders van ons weten? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

Je kunt ook ons contactformulier invullen:

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving
» Openingstijden

 

   

De bedrijven van Z Leeuwarden

Smart Camels
info@smartcamels.nl
058 5853 730

Studio Z
studioz@smartcamels.nl
058 204 5218

De mobiele koffiebar
administratie@demobielekoffiebar.nl
058 204 5218