058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

De Carillonsuite

Een mooie vergaderruimte in Z Leeuwarden voor 12 personen
De CarillonsuiteAl onze zalen

Vergaderruimte
huren in
Friesland?

Welkom in de Carillonsuite

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Friesland voor 12 personen? Dan raden we je aan eens een kijkje te nemen bij onze zalen: de Carillonsuite of de Zaailandsuite. Deze ruimtes zijn geschikt voor maximaal 12 personen en bieden beide een uitzicht over het Zaailand.
Mocht je naast de aanwezigen ook online personen willen uitnodigen voor je vergadering, workshop, presentatie of seminar, informeer dan eens naar de mogelijkheden van ons mobiele 55” scherm. Hierdoor kunnen meerdere mensen aanschuiven bij jouw bijeenkomst zonder dat ze op locatie zijn. Wij zorgen voor een totaalbeleving wanneer het gaat om beeld en geluid, jij nodigt je gasten uit. Heb je vragen over het huren van de Carillonsuite of wil je meer weten over een van onze andere zalen? Neem gerust contact met ons op en we denken met je mee over de mogelijkheden.
Het huren van de Carillonsuite kost per dagdeel € 125,00 en per dag € 225,00*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

Heb je een vraag over een van onze ruimtes?
Neem dan gerust contact op met welkom@grandcafez.nl

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over. Met de anderhalve meter maatregel, die momenteel geldt, zijn er minder personen per zaal mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en we denken met je mee over wat bij jouw idee past.

RESERVEREN

Heb je zin gekregen om bij ons te komen eten, drinken of ontmoeten? Of misschien wil je wel iets anders van ons weten? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

Je kunt ook ons contactformulier invullen:

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving
» Openingstijden

 

   

Het team van Z Leeuwarden

Wie er voor je klaar staan in Z?
Wij zijn een enthousiast, gastvrij en professioneel team en verzorgen graag jouw bezoek aan Z Leeuwarden. Of dat nou is voor ontbijt, lunch, vergadering of bijeenkomst zoals jij die voor ogen hebt. De verbinding, die mensen aangaan, staat bij ons centraal. We nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en we krijgen energie van het leveren van de juiste beleving!