058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

De Carillonsuite

Een mooie vergaderruimte in Z Leeuwarden voor 12 personen
De CarillonsuiteAl onze zalen

Vergaderruimte
huren in
Friesland?

Welkom in de Carillonsuite

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Friesland voor 12 personen? Dan raden we je aan eens een kijkje te nemen bij onze zalen: de Carillonsuite of de Zaailandsuite. Deze ruimtes zijn geschikt voor maximaal 12 personen en bieden beide een uitzicht over het Zaailand.
Mocht je naast de aanwezigen ook online personen willen uitnodigen voor je vergadering, workshop, presentatie of seminar, informeer dan eens naar de mogelijkheden van ons mobiele 55” scherm. Hierdoor kunnen meerdere mensen aanschuiven bij jouw bijeenkomst zonder dat ze op locatie zijn. Wij zorgen voor een totaalbeleving wanneer het gaat om beeld en geluid, jij nodigt je gasten uit. Heb je vragen over het huren van de Carillonsuite of wil je meer weten over een van onze andere zalen? Neem gerust contact met ons op en we denken met je mee over de mogelijkheden.
Het huren van de Carillonsuite kost per dagdeel € 175,00 en per dag € 295,00*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

Heb je een vraag over een van onze ruimtes?
Neem dan gerust contact op met welkom@zleeuwarden.nl

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over. Met de anderhalve meter maatregel, die momenteel geldt, zijn er minder personen per zaal mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en we denken met je mee over wat bij jouw idee past.

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving