058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

De Oldehovesuite

De Oldehovesuite biedt ruimte aan maximaal 20 personen in theater- of schoolopstelling.
De OldehovesuiteAl onze zalen

Zaal
huren in
Leeuwarden?

Welkom in de Oldehovesuite

Ben je op zoek naar een zaal in Leeuwarden voor maximaal 20 personen? Dit kan zijn voor een vergadering, presentatie, workshop, seminar of misschien voor nog iets anders. De Oldehovesuite is hiervoor zeer geschikt! Ook omdat de opstelling van de stoelen en eventueel de tafels te veranderen is naar een opstelling die passend is voor jouw bijeenkomst.
Komen er 20 personen op locatie, maar wil je ook online gasten uitnodigen? Dan bieden wij de mogelijkheid tot het faciliteren van een heldere verbinding. In de vergaderruimte plaatsen we ons mobiele 55” scherm en we zorgen ervoor dat de aanwezigen in de ruimte goed te verstaan zijn voor de online deelnemers. Andersom gebeurt dit ook door het inzetten van de juiste audiovisuele middelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee! De prijs voor het huren van de Oldehovesuite is € 295,00 voor een dagdeel en € 500,00 voor een dag*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

Heb je een vraag over een van onze ruimtes?
Neem dan gerust contact op met welkom@zleeuwarden.nl

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over. Met de anderhalve meter maatregel, die momenteel geldt, zijn er minder personen per zaal mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en we denken met je mee over wat bij jouw idee past.

RESERVEREN

Zouden wij de locatie kunnen zijn voor jouw evenement, vergadering of bijeenkomst? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving