058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

De Zaailandsuite

Een knusse, mooie vergaderruimte huren in Leeuwarden?
De ZaailandsuiteAl onze zalen

Zaal
huren in
Friesland?

Welkom in de Zaailandsuite

Vergaderingen vinden vaak niet meer plaats op het kantoor van het bedrijf en er worden steeds vaker externe locaties gebruikt om samen te komen. Binnen het Z-gebouw bieden wij meerdere mogelijkheden om een zaal te huren in Friesland. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een knusse, mooie ruimte om met een kleinere groep samen te komen, te vergaderen of een workshop te organiseren? Dan is de Zaailandsuite uitermate geschikt. Voor een grotere groep raden we je aan een bij de Zuiderstraatsuite, de Oldehovesuite of onze BaZement te kijken.
Heb je een grotere groep, maar neemt een aantal van de aanwezigen online deel? Dan bieden wij de mogelijkheid deze personen erbij te betrekken via diverse audiovisuele middelen. We zetten dan ons mobiele 55” scherm in de Zaailandsuite en zorgen ervoor dat de aanwezigen op locatie, maar ook de personen die online deelnemen, goed verstaanbaar zijn. Vraag gerust naar deze mogelijkheid, we denken graag met je mee!
De prijs voor het huren van de Zaailandsuite is € 125,00 voor een dagdeel en € 225,00 voor een dag*.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over.

Heb je een vraag over een van onze ruimtes?
Neem dan gerust contact op met welkom@grandcafez.nl

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over. Met de anderhalve meter maatregel, die momenteel geldt, zijn er minder personen per zaal mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en we denken met je mee over wat bij jouw idee past.

RESERVEREN

Heb je zin gekregen om bij ons te komen eten, drinken of ontmoeten? Of misschien wil je wel iets anders van ons weten? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

Je kunt ook ons contactformulier invullen:

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving
» Openingstijden

 

   

Het team van Z Leeuwarden

Wie er voor je klaar staan in Z?
Wij zijn een enthousiast, gastvrij en professioneel team en verzorgen graag jouw bezoek aan Z Leeuwarden. Of dat nou is voor ontbijt, lunch, vergadering of bijeenkomst zoals jij die voor ogen hebt. De verbinding, die mensen aangaan, staat bij ons centraal. We nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en we krijgen energie van het leveren van de juiste beleving!