058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

Het Café

Samenkomen in hartje Leeuwarden?
Het CaféAl onze zalen

Eten
Drinken
Ontmoeten

Welkom in het café

Ben je op zoek naar een unieke en mooie ruimte om met maximaal 250 personen samen te eten, drinken en ontmoeten in privésetting? Dan ben je welkom om ons café exclusief te reserveren voor jouw bijeenkomst. We denken graag met je mee wat betreft de catering en aankleding van de ruimte. Er is namelijk veel mogelijk in ons café!

Vraag hier gerust naar, dan bespreken we je wensen.

Heb je een vraag over een van onze ruimtes?
Neem dan gerust contact op met welkom@grandcafez.nl

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi en een flip-over. Met de anderhalve meter maatregel, die momenteel geldt, zijn er minder personen per zaal mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en we denken met je mee over wat bij jouw idee past.

RESERVEREN

Heb je zin gekregen om bij ons te komen eten, drinken of ontmoeten? Of misschien wil je wel iets anders van ons weten? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

Je kunt ook ons contactformulier invullen:

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving
» Openingstijden

 

   

Het team van Z Leeuwarden

Wie er voor je klaar staan in Z?
Wij zijn een enthousiast, gastvrij en professioneel team en verzorgen graag jouw bezoek aan Z Leeuwarden. Of dat nou is voor ontbijt, lunch, vergadering of bijeenkomst zoals jij die voor ogen hebt. De verbinding, die mensen aangaan, staat bij ons centraal. We nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en we krijgen energie van het leveren van de juiste beleving!