Training & Coaching

Z biedt ruimte voor Training & Coaching in Leeuwarden!
De mogelijkhedenNaar de agenda

Groeien
en ontwikkelen

Z Leeuwarden biedt ruimtes en uiteenlopende mogelijkheden voor training & coaching.

Zoals je misschien wel gezien hebt, verhuren wij al geruime tijd zalen en ruimtes in het Z-gebouw die gebruikt worden voor (online) vergaderingen, seminars en andere bijeenkomsten. Maar we denken ook graag vooruit! Door de crisis die momenteel gaande is, zien we een verschuiving op de arbeidsmarkt. Daarom is er bij ons ook de mogelijkheid om onze zalen te huren voor het geven van trainingen, coaching sessies en/of omscholing. We dragen graag ons steentje bij om trainers en coaches de gelegenheid én een fijne ruimte te bieden om groepen mensen te ontvangen om zich verder te ontwikkelen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Misschien heb je wel interesse in meer dan alleen een beschikbare ruimte? We ontzorgen je graag wat betreft de locatie, maar ook wanneer het gaat om eten, drinken en de praktische organisatie van je workshop, training of coaching traject. Zo kun jij je volledig richten op je training of workshop en regelen wij de rest.

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen en wil je weten wat de mogelijkheden en tarieven zijn?
Stuur dan een mailtje naar events@zleeuwarden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bespreek je liever telefonisch je wensen? Bel dan 058 204 5218.

CHILIBEANS creatieve communicatie & events 🌶️

Z Leeuwarden is onderdeel van ChiliBeans creatieve communicatie & events! Door deze creatieve impuls zijn we nog beter in staat invulling te geven aan evenementen in het Z gebouw. Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw evenement? 

We maken graag een afspraak! 

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106, 8911 BN Leeuwarden

KvK nummer: 84703660
BTW nummer: NL004004736B30

» Routebeschrijving