058 204 5218 welkom@zleeuwarden.nl

Training & Coaching

Z biedt ruimte voor Training & Coaching in Leeuwarden!
De mogelijkhedenNaar de agenda

Groeien
en ontwikkelen

Z Leeuwarden biedt ruimtes en uiteenlopende mogelijkheden voor training & coaching.

Zoals je misschien wel gezien hebt, verhuren wij al geruime tijd zalen en ruimtes in het Z-gebouw die gebruikt worden voor (online) vergaderingen, seminars en andere bijeenkomsten. Maar we denken ook graag vooruit! Door de crisis die momenteel gaande is, zien we een verschuiving op de arbeidsmarkt. Daarom is er bij ons ook de mogelijkheid om onze zalen te huren voor het geven van trainingen, coaching sessies en/of omscholing. We dragen graag ons steentje bij om trainers en coaches de gelegenheid én een fijne ruimte te bieden om groepen mensen te ontvangen om zich verder te ontwikkelen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Misschien heb je wel interesse in meer dan alleen een beschikbare ruimte? We ontzorgen je graag wat betreft de locatie, maar ook wanneer het gaat om eten, drinken en de praktische organisatie van je workshop, training of coaching traject. Zo kun jij je volledig richten op je training of workshop en regelen wij de rest.

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen en wil je weten wat de mogelijkheden en tarieven zijn?
Stuur dan een mailtje naar events@zleeuwarden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bespreek je liever telefonisch je wensen? Bel dan 058 204 5218.

RESERVEREN

Heb je zin gekregen om bij ons te komen eten, drinken of ontmoeten? Of misschien wil je wel iets anders van ons weten? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

Je kunt ook ons contactformulier invullen:

CONTACT

TELEFOON: 058 204 5218
EMAIL: welkom@zleeuwarden.nl
ADRES: Zaailand 106,
8911 BN Leeuwarden

» Routebeschrijving
» Openingstijden

 

   

Het team van Z Leeuwarden

Wie er voor je klaar staan in Z?
Wij zijn een enthousiast, gastvrij en professioneel team en verzorgen graag jouw bezoek aan Z Leeuwarden. Of dat nou is voor ontbijt, lunch, vergadering of bijeenkomst zoals jij die voor ogen hebt. De verbinding, die mensen aangaan, staat bij ons centraal. We nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en we krijgen energie van het leveren van de juiste beleving!